Holistische praktijk voor dieren

Angel Westerbeek

DE MOXA LAMP

DE MOXA LAMP:

De Moxa-lamp is een medisch instrument, ontwikkelt in China door een aantal wetenschappers onder leiding van Dr. Gou Wenbin van het Chinese Medicin Institute.

Het lijkt in eerste instantie om een infrarood-lamp te gaan, maar dat is niet het geval. Het geeft zeker de weldadige warmte af, maar in tegenstelling tot de gebruikelijke infrarood-lamp heeft de Moxa-Lamp een zwarte schijf die met een carbonlaag bedekt is en 33 mineralen bevat. Mineralen zijn essentieel voor het uitvoeren van alle biologische processen in het lichaam van mens en dier.

Wanneer de lamp wordt geactiveerd verwarmen de ingebouwde spiralen de mineralenplaat en worden elektromagnetische golven geproduceerd. Deze worden vervolgens door het lichaam herkend en geabsorbeerd en heeft als effect dat de bloed- en lymfecirculatie verbeterd wordt, gifstoffen uit weefsels worden verwijderd, pijn vermindert wordt en spieren ontspannen.

Daarnaast heeft het een gunstig energetisch effect op de verschillende orgaansystemen en het kan helpen genezingsprocessen (en hierdoor het zelfherstellend vermogen van mens en dier) op positieve wijze te ondersteunen.

Voorbeelden van situaties waarbij de Moxa-lamp kan worden ingezet:

verbeteren van de stofwisseling, bloed- en lymfecirculatie, bij dieren die gevoelig zijn/reageren op kou, ondersteunen van oudere dieren, bij acute en chronische pijn, klachten door spanning/stress of mentale overbelasting, spier-, gewrichts- en zenuwpijn,

stimuleren van een goede werking van inwendige organen, maag-, darm- en (andere) spijsverteringsklachten, ondersteuning in de behandeling van huidklachten, beschadiging van zachte weefsels, symptomen rondom het zenuwstelsel, reacties op vaccinaties en ondersteuning in de opbouw van immuniteit en weerstand.

Er zijn ook situaties waarbij het niet zo handig is om de MOXA-lamp bij uw dier in te zetten. Het kan dan teveel prikkel veroorzaken waardoor het resultaat averechts zal zijn. Ik zal dit uiteraard per dier bekijken en met u als eigenaar bespreken.

De MOXA-lamp wordt in de praktijk ingezet als aanvulling op de behandelingen, maar kan ook als een op zichzelf staande behandeling worden toegepast.

0