Holistische praktijk voor dieren

Angel Westerbeek

De afspraak

De afspraken vinden plaats in de winkel in Haaksbergen. Hier bevindt zich mijn praktijk. Alle adresgegevens en openingstijden van de praktijk vindt u onder 'contact'.


Het geven van advies rondom de gezondheid van uw dier heeft het grootste effect als er een goed samenspel is tussen het dier, de eigenaar en de therapeut. Daarom is een afspraak heel belangrijk en niet zomaar even een babbeltje of berichtje tussendoor. Het lijkt vaak alsof klachten via telefoon, sociale media of app ook wel eenvoudig te behandelen zijn, maar rechtstreeks contact dier en eigenaar werkt voor mij het meest effectief.


Wilt u graag gewoon op een rustige manier alles eens goed op een rijtje zetten, of met iemand van gedachten wisselen over de manier waarop u uw dier(en) verzorgt en begeleidt dan bied ik u hiervoor de mogelijkheid.

Het kan gaan om voeding, mentale en/of fysieke gesteldheid, (reguliere) medicatie, vlooien- en tekenbestrijding, ontworming; alle vragen die bij u opkomen of alles waar u graag over zou willen praten kan aan bod komen. Veel kan al wel worden besproken tijdens een bezoek aan onze natuurwinkel in Haaksbergen, maar soms is er behoefte aan iets meer tijd.


Ik ben inmiddels zeventien jaar werkzaam in (natuur)voeding voor honden en katten. Dit is niet zomaar ontstaan. Behalve een grote interesse in natuurlijke gezondheid ben ik erg leergierig. Ik heb daarom de nodige opleidingen en cursussen gevolgd voor wat betreft ziekteleer, anatomie, orgaan-functioneren en voedingssamenstelling. Ik denk dan ook dat ik hiermee een goed, eerlijk advies naar u als eigenaar kan uitbrengen. Mocht ik het idee hebben dat een uitgebreidere (bijvoorbeeld homeopathische) behandeling effectief zou zijn dan zal ik u doorverwijzen naar mijn collega en ik hou daar in de kosten voor de afspraak natuurlijk rekening mee.