Holistische praktijk voor dieren

Angel Westerbeek

OVERIG

OVERIG:

Uiteraard kunt u voor alle andere vragen of advies op het gebied van fysieke en mentale gezondheid bij mij een afspraak maken. Ik kijk graag met u mee naar de mogelijkheden die er zijn.

Misschien heeft u of krijgt u een pup en wilt u weten hoe u een goede basis kunt leggen qua voeding, vaccinaties, ontworming of andere zaken op natuurlijk gebied? Of u heeft juist een oudere hond en wilt deze graag extra ondersteunen?

U bent benieuwd wat de alternatieven zijn voor de regulier antivlooien- en tekenbestrijding of ontworming?

Wilt u gewoon graag even één op één meer informatie over onderwerpen die u interesseren maar waarbij u op internet door de bomen het bos niet meer ziet? Of misschien ziet u of voelt u bepaalde dingen bij uw dier waarvan u zich afvraagt wat het kan zijn, en of het eventueel op natuurlijke wijze te behandelen is?

Dan wil ik ook hierop graag antwoord geven en met u mee kijken. Ik ben er tenslotte niet alleen in probleemsituaties, maar ook juist om problemen te voorkomen.

Een advies kan natuurlijk voor een deel al wel gewoon in de winkel, maar soms komt dat even minder goed uit omdat het druk is, of de uitleg vraagt meer dan een paar zinnen en een staand gesprek.

Geen probleem, als u aangeeft dat u graag meer informatie wilt en dit graag tijdens een afspraak wilt bespreken dan kan dat.